Over Trendy

Trendy is een eigentijdse kledingwinkel voor de vrouw met een vestiging in Cuijk (N-B) en een vestiging in Beuningen (Gld). Bij Trendy laat je jezelf door deskundig personeel adviseren in de laatste modetrends en krijg je een heerlijk inspirerend gevoel bij de kleding van nu! Trendy onderscheidt zich met name door jou te voorzien van persoonlijke aandacht, zodat je een passend advies krijgt bij de nieuwste collecties. Dit passende advies wordt geboden door onder andere een gecertificeerde imago stylist.

De collecties worden ieder seizoen zorgvuldig samengesteld, waardoor je kunt kiezen uit een breed assortiment van kleding. Je kunt bij ons terecht voor casual kleding, stijlvol, casual, trendy, iets exclusiefs of iets leuks voor een avondje uit, beleef en proef de sfeer bij Trendy!

In onze webshop kun je online kleding shoppen. Bekijk onze merkenpagina voor een overzicht van de merken die wij voeren. Belangrijk om te weten is dat Trendy-mode.nl slechts een gedeelte vertoont van de collectie uit de kledingwinkels. Voor een algeheel aanbod heten wij u van harte welkom in één van onze kledingwinkels!